Näiden farkkujen kanssa on vierähtänyt pari päivää ja pari yötä. Kaikki aika jonka vauva on nukkunut (ja se on öisin) olen kuluttanut farkkujen kimpussa.
Nämä farkut oli polvista rikki, joten pätkäsin palan pois ja kangasta tilalle. Muistellen haikeudella omia lempifarkkujani vuosien takaa, jotka oli levennetty lahkeista päätin tehdä tytölle samanlaiset.

Housut alkuperäisenä

Muokattuna


Näissäkin oli polvissa pienet reiät joten niihin tuli polviin päällikeompelulla pyöreät paikat.


Ja taas polvista rikki olleet farkut joihin vaihdoin polviin palan kankaasta. Tässä polviin laitetussa uudessa kangaspalassa on se ongelma, et tyttö valitti sauman kutittavan. Ehkä olisi ollut parempi tikata reunat...


Nämä saivat koristeeksi jostain löytökorista ostamani koristeen.


Tätäkin oli pakko testata. Mitä tapahtuu kun liotetaan farkkuja kloorivedessä.... niin mitäpä todella tapahtui.. sain kokonaan värin pois ja polviin pieni paikka. Tämä kloorivalkaisu on sulkeutunut suosiooni täytyy varmaan omatkin farkut duunata samalla konstilla.


Tässä vielä yhdet kloorivalkaistut lahkeet. Tämä ei onnistunut ihan niin kun olisin toivonut eli olisin halunnut lahkeet valkoisemmiksi ja laikukkaiksi. Ehkä klooria oli liian vähän mene ja tiedä.