Pitkästä aikaa on ollut aikaa puuhailla kotonakin. Työ on vienyt viimeiset viikot mun ajan aamusta iltaan eikä ole jaksanut kotiin tultua kuin kallistaa pään tyynyyn. Nyt kuitenkin otin ilon irti vapaapäivästä ja kaivoin pensselit esiin sain ystävältäni ison määrän maaleja ja niitä tottakai piti päästä kokeilemaan.

Piristystä katuharjoihin ja juuriharjoihin jos terassin lakaisu näillä harjoilla sujuisi paremmin.

Pöytä ja tuolit oli ennen vaalenpunaiset, mutta pöydän pinta oli piirrelty ja muutenkin kärsinyt. Maalasin sen kuopusta varten uudestaan ja eiköhän tämä vielä muutamat kotileikit kestä uudella maalipinnalla.

Kokeilin tämän haravan maalata vaaleanpunaiseksi, mutta nämä maalit on sisämaaleja saa nähdä kuinka kauan maali pysyy haravassa...

Korit sai väriä pintaan ja kaupan puinen hedelmälaatikko maalia pintaan. Täytyy käydä kysymässä jostain lisää nämä on ihan kivoja säilyttää vaikka askartelutarvikkeita.

En tiedä mistä tämäkin idea putkahti päähän, mutta maalasin oksan valkoiseksi kaivoin saviruukun jonka myös maalasin. Oksa pysyy hyvin pystyssä kivien avulla ruukussa, mutta jotain koristeita pitäisi kai vielä keksiä...