Taas on raketit paukuteltu ja vuosi vaihtunut mukavissa merkeissä. Ompelu into ollut kateissa pitkän aikaan enkä ole oikein saanut mitään aikaiseksi. Ommellut lähinnä silloin, kun on pakko.
Lähellä oli etten joutunut ostamaan uutta ompelukonetta, kun tuo meidän hurja peto söi ompelukoneen polkimen juuri ennen joulua. Minulla oli siinä vaiheessa viimeistelemättä parit yöpuvut ja collegepuvut. Ei paljon naurattanut kunnes tajusin, että saumuri on myös brother ja siitä kävi poljin ompelukoneeseen. Arvasin kyllä, että se syö sen jos unohdan sen koiran ulottuville, mutta kun yöt olivat ainoaa aikaa jolloin lapset eivät olleet näkemässä ompelutöitäni ja unentokkurassa unohdin sen keittiön lattialle. Aamulla ihmettelin et mitä nuo roskat tuossa lattialla ovat ja tarkemmin katsottuna siinä oli poljin ja johto irti toisistaan.

Tämän tilkkutyön olen tehnyt kauan sitten ja vauvan peitto siitä piti tulla, mutta kun vauvalla on kolme peittoa ja kaksi makuupussia... Toisaalta tuon palasen kanssa tuskailin kokonaisen päivän. Tuollaisten palasten yhdistely ei ollut ihan mun juttu. Mä taidan pysyä jatkossa isompien tilkkujen kimpussa.