Eilen oli ompelupäivä piti paikata, korjata ja tuunata....

Kuopuksen collegehousuja en raaskinut heittää pois vaan iskin toisiin pari kangaskukkaa tiheällä siksakilla pienien reikien päälle ja toiset oli  liian lyhyet, mutta muuten ehjät joten niitä jatkoin ja sain näistä vielä toimivat pihahousut.

Kuopuksen collegepuvut muokkasin hiukka uuteen uskoon aikaisemmin lahkeensuut oli leveät purjeet ja paidan helma samaten. Leikkasin saumat pois ja saumuroin tilalle resorit. Ainakin paremman näköiset kuin aikaisemmin käytäntö tosin kertoo toimiiko nämä päällä paremmin.

Mä en tajua näitä trikoopaitoja jotka pesun jälkeen kutistuu pituussuunnassa ja levenee vastaavan määrän leveyssuunnassa.... Tähän paitaan ompelin helmaan lisää pituutta, koska paita muuten oli nätti ja ehjä en raaskinut heittää sitä pois. Kangas on t-paidan helma. =)

Purkamista ja ratkomista...Tämä pussilakana se jatkaa elämää jälleen. Ensin ompelin sen tuplaleveään peittoon sopivaksi nyt olen kuitenkin ottanut käyttöön nomaalit peitot joten tästä piti saada kaksi peittoa. Ompelin vaaleanpunaista lakanakangasta toiselle puolelle ja näin sain tästä kaksi pussilakanaa.