Järjestin sisareni kanssa halloween askartelut joihin tuli meidän lisäksi pari muuta naista. Saimme halloween juhlia varten ihan kivasti koristeita. Suunnittelimme sisareni kanssa huoneiden koristelut teemoittain eli eteisestä tulee merirosvolaiva, olohuoneesta metsä/luola/suo tai sitten kaikkea sekaisin ja keittiöstä laboratorio. Voi olla, että tämä suunnitelma muuttuu vielä monta kertaa tai teemat vaihtuu. Varmaa on vain se että eteinen on merirosvolaiva tähän aiheeseen löytyy ideoita ja rekvisiittaa omastakin takaa.
Meinasi käydä keittiön pöytä hiukan ahtaaksi...

Sisareni tekemä aarrekartta (paperi on minun viime kesänä tekemää) hän kärvensi paperin reunoja ja tuputteli teepussilla lopuksi karttaa "tahroja".

Taikataikinasta tehtyjä luita ja muut ovat keskeneräisiä aarteita eli maali puuttuu ja koristeeksi liimaan akryllitimantteja lopuksi ne päätyvät aarrearkkuun.

Paperisuikaleista ja liisteristä tulee taas iso osa koristeista. Pari kurpitsaa, kaukoputki, haamu ja sienien hattuja on jo valmiina. Loput kuvat tulee, kun saan maalattua ja viimeisteltyä.

Pääsiäismunien sisällä olevista muovisista "munista" tai mitä lie ovatkin tehtiin kurpitsoja, hirviöitä ja aaveita.

Osa ideoista on jo alusta alkaen ollut käytössämme ja niihin kuuluu myös hautakivet.