Tuli sitten kovat pakkaset tänne Etelä-Suomeen pääsin kokeilemaan erilaisten jäälyhtyjen ja jääkoristeiden tekoa. Parvekkeelle ei ole hirveästi viitsinyt jäälyhtyjä tehdä nyt sen on ihana sytytellä kynttilöitä lyhtyihin iltojen hämärtyessä. Ostin kirpparilta sydämen muotoisen piirakkavuoan jonka keskelle laitoin pienen metallipurkin ja sisälle kiviä painoksi sain siihen kivasti kynttilän paikan. Olen joskus aikaisemmin kirpparilöytöinä ostanut kakkuvuokia ja joita käytin myös lyhtymuotteina. Pitkulaisen malliseen vuokaan laitoin myös metallipurkin keskelle jotta sain siihenkin kynttilän paikan. Metallipurkin irrottaminen tapahtui kaatamalla kuumaa vettä purkkiin.

Ämpäreihin jäädytetyt lyhdyt jäätyivät tietysti liikaa ja jouduin kuumalla vedellä tekemään reiän mistä saan kynttilän sisälle.

Jäädytin pieniin leivosvuokiin koristeet joihin upotin joulunauhan. Ripustin ne keittiön ikkunan alla kasvavaan pieneen puskaan. Tuli tosi kivan näköinen vaikka kunnon kuvaa en siitä saanutkaan on vähän erilainen joulupuu.