Tapetista, pahvista ja kartongin paloista halloween kehyksiä jostain pitäisi vielä kuvat saada. Haluan näihin kuvat esim. kauhuelokuvasta ei siis ketään perheenjäsentä. Kehykset on koristeltu pienillä puisilla koristeilla.


Salaattikastikepulloon liimasin oranssia helminauhaa ja samanlaisen kurpitsakoristeen kuin aikasemmin tekemääni kranssiin.


Vihreästä (kamalan värisestä) valoverhosta tein olohuoneen oviaukkoon köynnöksen. Tänä aamuna näpersin kasan silkkiruusuja köynnökseen. Tästä samasta kankaasta mulla oli pari vuotta sitten noidan kaapu ja värinsä puolesta sopi siihen tosi hyvin.
Tässä pienessä rasiassa oli langattomat kuulokkeet, jotka ei toimineet joten ne lensi roskiin ja tämän hauskan rasian otin talteen. Siitä tulee laboratoorioon koe-eläimelle paikka ja sinne laitoin kumirotan.


Keittiön seinällä olevaa taulua sisareni tänään muokkasi halloweeniin sopivaksi. Leikkasi kartongista pienen maskin nyt se saa olla seinällä juhlien ajan eikä sitä tarvitse ottaa pois. Siinä meillä pieni Batman.