Tänä vuonna ei kovin paljon uusia koristeita tehty, työpäivät olleet sen verran pitkiä ettei ole jaksanut paljon panostaa askarteluun! Pihalle ja terassille halusin kehitellä juttuja, koska meillä sisälle koristeita jo oli kolme isoa pahvilaatikkoa. Pyysin miestäni nikkaroimaan muutaman ristin joiden eteen laitoin hautakynttilät palamaan.

Kaiverrettiin siskon kanssa parit perinteiset kurpitsat pihalle.

   

Netissä surffaillessa tuli kaikenlaisia ideoita vastaan ja mielestäni oli kovin hauska idea ylösalaisin olevat jalat. Lätkämailat laudankappaleen kaverina, ei ne ole kovin aidon näköiset, mutta ideaa täytyy kehitellä.

Linnunpelätin takapihalle joka sekään ei onnistunut halutulla tavalla, mutta ajoi kuitenkin asiansa. Valitettavasti sitä ei kuitenkaan pimeässä erottanut et ei sinällään kovin toimiva koriste.

Hatun kävin linnunpelättimelle metsästämässä kirpputorilta ja sitä vielä hiukkasen tuunailin hämähäkeillä ja kynttilämansetilla.

Oassispallosta ja vanhasta lakanasta valmistettu kummistus.

Liiotteluako?!? Koirakin pukeutui tänä vuonna naamiaisasuun. :) Heijastinliiviin kiinnitin harsimalla pienen kankaanpalan johon oli kirjoitettu järjestysmies.