Olin jo alkamassa purkamaan vanhaa grilliä, mutta viime hetkellä muutin suunnitelmia ja ladoin reunoilta purkamani tiilet sisälle nostamaan pohjaa. Lopuksi hiekalla peitin kolot ja kärräsin multaa odottamaan, että säät sallivat kesäkukkien istutuksen.

 

Vanhat kesärenkaat oli jo aikansa eläneet, mutta kukkasille nämä kyllä kelpaa.

Pyörän korissa on nyt orvokkeja, mutta kesällä istutan siihen jotain muuta. Myös tarakalla olevaan koriin olisi tarkoistus saada jotain.

Täällä on asunut joku joka rakastaa kiviä koska niitä on joka paikassa. Mä olen niitä kaivanut ylös ja kerännyt pihalle kasaksi. Kukkapenkit olen niillä reunustanut ja pari isoa kasaa kerännyt pihalle. Tein tälläisen kiviröykkiön ja siirsin siihen vuorenkilpeä kasvamaan (tai oletan sen olevan vuorenkilpi). Isompaan kivikasaan olisi tarkoitus istutella jotain kun saan selvitettyä mikä siinä kasvaisi.

Talvella pihalla jylläsi pyöräkone joka jäljiltä jäi pari epämääräistä kasaa. Ensin meinasin tasoittaa tuon kumpareen, mutta mikä lie älynväläys tullut kun kärräsinkin päälle muutaman multakuorman ja nyt mietin mitä siihen voisi istuttaa???